Tanggap Wacana ( Pasrah Penganten Kakung )

Asslamu'alaikum Wr. wb

Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti Ingkang Maha asih mugi kajiwa kasansira wonteng ing panjenengan sadaya.

Karing sagunging pakumatan Ibu saha Bapak (...............besan....................) tuwin para putri, putra dalasan sagung kulawarga, miwah para rawuh.
Nuwun, kaparengan matur, minangka sesulihipun Ibu saha bapak ( ...................... ingkang mengku damel/nyraya.................) sakaluwarga, kula kadhawuhan masrahaken penganten kakung ( ...................nami panganten.................................) katur ibu saha bapak ( ...................besan.............. )

Wondene kalampahipun makaten kala wau wanci jam ...............penganten kakung kula pendhet saking dalem  (...........alamat ...........) kanthi kairing para sepuh,kulawarga, sanak kadang, mitra pitepangan, sawatawis, kula bekta sowan dumugi ing dalem ( ............alamat................) ngriki, kalayan gangsar saha gancar.

Pramila, ngemban dawuh wigatosing sadaya,kaparenga ing samangke penganten kakung kulo pasrahaken tuwin kula samanggakaken katur. bapak ( .............sesulih saking besan...............) , ingkang anyulih ibu dajah bapak ( ...................besan..........................) cundhuk kaliyan lampahing upacara.
Wasana kula nyuwun pangaksami mbokbilih anggen kula nindakaken ayahan punika wonten ingkang ndadosaken pirenanging panggalih.

Wassalamu'alaikum wr.wb

keterangan ; (...................) disi alamat utawa aran besan lan liane 

Comments
0 Comments

Belum ada Komentar untuk " Tanggap Wacana ( Pasrah Penganten Kakung )"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel